2009-03-18

Omtenta

Igår kom tenta resultatet ifrån DJS III och jag fick min första omtenta =( Bara på ena delen som tur var och som det verkar så blir vi ett stort gäng som ses på ÖP lördagen den 4/4

Ett enda VG i hela klassen, har aldrig hänt, 11 st U och 10 st G. Tror aldrig att jag sett så dåligt resultat någon gång! Inte i vår klass iaf, men ingen hade pluggat tror att det beror på:
  • Att det var den tredje tentan i rad som handlar om typ samma saker
  • Att den var på en onsdag och ny kurs på tordag = ingen morot iform av ledig helt där man kan chilla och festa av sig pressen
  • Två inläsningsdagar
  • En dålig tenta igen!

Våra lärare verkar ha en förkärlek för att ändra upplägget på tentorna innan vi ska skriva. Inte minst minns vi fysiologin då de fick den briljanta idén om att man skulle kvala in till tentan, de tog de bort igen, för FAN vad det sög! Och nu hittade de på att man skulle hålla på å skriva remissvar, har vi nånsin gjort det? NEJ! Så vill man ha med det på tentan så får man fan lov att ha en genom gång först, det är inte meningen att 22 pers ska sitta på en tenta som stora ?.

Dagens agenda:

10-17 skola

18,30-20 Föreläsning på IKSU om ätstörningar

20,15-21,15 Cykel

Och till middag blir det majsplättar med kesoåfeta röra och spenat och tomat sallad

Gårdagen gick kanon bye the way. 50 på löpbanden med Miss Li och SMK, Dopingföreläsning med Jill, BodyBalance sedan hem å middag vid 22 efter det GODNATT!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar